Over ons

Toen

25 jaar geleden werd de toenmalige eenmanszaak "Smid Johny Bijnens" opgestart. Deze eenmanszaak gesitueerd in (Linde) Peer was vooral gespecialiseerd in smeed- en las-werk voor de landbouwnijverheid en het samenstellen van kleine metaalconstructies.

In de loop der jaren werden de projecten groter en besefte Johny dat er uitgebreid moest worden. In 1996 verhuisde men naar Industrieterrein Klein Heide in Meeuwen en werd de eenmanszaak een b.v.b.a. namelijk Metaalwerken Bijnens b.v.b.a.


Nu

Nu specialiseert Metaalwerken Bijnens zich meer en meer in maatwerk voor de bouwindustrie. Dit zowel in de ruwbouwfase met o.a. kolommen en profielen voor opleg van welfsels, breedvloerplaten, gevelmetselwerk,… tot en met de afwerking van de bouw met zowel trappen en trapleuningen als ballustrades, luifels,…
Ook in de industriebouw hebben ze hun weg gevonden; van secundaire staalconstructies als windverbanden, deur- en poortkaders,… voor prefab betonnen industriegebouwen tot volledige staalbouwconstructies.

Metaalwerken Bijnens profileert zich vandaag als een groeiend bedrijf dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt.
Met vaste constructiewerken voor grote bouwbedrijven en meer dan 20 jaar ervaring is Metaalwerken Bijnens een gevestigde waarde in de metaalsector in Limburg.

Dankzij zorgvuldig uitgevoerde projecten, oog voor detail, prijs en kwaliteit kan Metaalwerken Bijnens ook voor u iets betekenen!